4Food

4Food

4Events

4Events

4Views

4Views

4Drinks

4Drinks

4Fun

4Fun

4Antiques

4Antiques

4Life

4Life

Platz

Téged is várunk a belváros szívében, a Szent István Bazilika közvetlen közelében 2011-ben megnyitott éttermünkben, a Budapest Platzban! A kiváló ételek mellett friss Leffe, Hoegaarden és helyi sörökkel, finom borokkal és koktélokkal, különleges kávéitalokkal, limonádékkal és frissen facsart narancslével várunk. A Bazilika és a mindig nyüzsgő Szent István tér csodálatos látványát kétszintes, légkondicionált éttermünk asztalai mellől és 100 négyzetméteres teraszunk kényelmes székeiben napozva egyaránt élvezheted. 

Az enteriőr egyedülállóan ötvözi egy indusztriális dizájntér kortárs elemeit az antik kincsek vintage életérzésével. A meleg fényekkel megvilágított központi szódásüvegfalon 90 színes szifon került kiállításra, amelyek az ország számos régiójából származnak. A sarkokban álló vaskályhák, a régi rézmozsarak, a díszes barokk tükrök, a helyreállított rádiók és mérlegek, a szenesvasalók, a Szent István Bazilika archív fotói, és az eredeti National pénztárgépek gyönyörűen egészítik ki a modern belső teret, kellemes, otthonos hangulatot teremtve.

A rezidens DJ minden szerdán, pénteken és szombaton este 8-tól szórakoztatja mind visszatérő- mind új vendégeinket. A meccseket és sportrendezvényeket óriási kivetítőinken követheted barátaiddal, miközben a vendéglátásról mi gondoskodunk. Az Oktoberfest idején pincéreink tradicionális bajor öltözetben szolgálják fel a méltán híres sörfesztivál tipikus ízeit.

A Budapest Platz mindezeken túl tökéletes fotótéma is, és nem csak celebek számára. A szezonálisan változó homlokzati dekorációt mind a helyiek, mind a turisták szívesen állítják be fotóháttérként.

Ételek

Ínycsiklandozó helyi és nemzetközi fogások a levesektől és salátáktól a steakeken, tenger gyümölcsein és tésztákon át egészen a desszertekig. Ezek a Platz évszakonként megújuló ízei, amelyekből kedvére állíthat össze tapas-stílusú sörkorcsolyákat, vagy akár egy exkluzív, többfogásos ételsort.

Italok

A legújabb koktéltrendeket követő finom italainkra vágyik? Vagy inkább egy friss, tradicionálisan csapolt vagy üveges sörbe kortyolna bele? Esetleg a magyar borvidékek teljes spektrumát felsorakoztató borlapunkról kóstolna egy különleges nedűt? Somelier és mixer kollégáink örömmel állnak rendelkezésére!

Rendezvények

Éttermünk évek óta a legkülönfélébb rendezvények kedvenc helyszíne, legyen szó sajtótájékoztatóról, céges eseményről, születésnapról, évfordulóról, vagy egyszerűen egy péntek vagy szombat esti bulit megalapozó baráti összejövetelről.

Címünk

Budapest Platz
H-1051 Budapest
Szent István tér 4-5.

Nyitvatartás

MINDEN NAP:
11:30 - 24:00

DECEMBER 24-25-ÉN
ZÁRVA TARTUNK

Asztalfoglalás & rendezvények

Asztalfoglalás: reservations@platz.hu
Rendezvények: events@platz.hu

Kapcsolat

Telefon: +36 1 266 2850
E-mail: info@platz.hu